CT1 har ingen helsefarlige avgasser
– anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund
Cart
TIPS

TETTING OG VEDLIKEHOLD AV NYE ELLER GAMLE STÅLPLATER

Dette er ofte kostbart, svært tidkrevende og ikke alltid helt problemfritt. Lekkasjer kan ofte skje av forskjellige grunner, spikere som har dratt seg opp, skruer som har løsnet eller fordi gummipakningen har blitt ødelagt av sol, vær og vind. CT1 fugemasse og konstruksjonslim fungerer like fint til tetting av nye eller gamle stålplate tak, som til tetting av takpapp, pipebeslag i bly og stål, nedløp eller takrenner i stål, sink, kobber eller tre.

 

1. Har du for eksempel ett eldre stålplate tak festet med spiker og disse har løsnet, bytt ut de løse spikerne du finner nødvendig og bruk CT1 som tetningsmiddel rundt og under spikerhodet der dette er mulig.

2. CT1 er meget brukervennlig og enkel å bearbeide slik at du lett kan forme en tett forbindelse.

3. CT1 er meget motstandsdyktig mot UV og med sin unike fleksibilitet vil den bevege seg sammen med materialet og forbli tett.

4. Har det seg slik at fargen på taket er blitt falmet, kan du jo vaske taket med tradisjonell husvask, børste/koste rent og skylle over med vann. Deretter kan du for eksempel male stålplate taket med industriell maling beregnet til båt. Dette gir taket ett fint utseendemessig løft og du slipper kanskje å bytte taket ut med det første.

 

  

 
Del på
Icon
Icon