CT1 har ingen helsefarlige avgasser
– anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund
Cart
TIPS

HVORDAN TETTE OG FUGE EN DUSJ SOM LEKKER

Et vanlig spørsmål hver husholdning vil spørre seg på et eller annet tidspunkt er "Hvordan kan jeg fikse en dusj som lekker? En typisk forutsetning er å tillegge all skyld på installatøren i stedet for på selve produktet som er benyttet som tetning. Det er i de fleste tilfeller produktet som er årsaken til at det er svært høye prosenter av lekkasjer i dusj og baderom. Når du installerer en dusj er det typisk å bruke et tradisjonelt silikon produkt. Her har du kjernen til problemet. Silikon i sin natur har en lei egenskap at den krymper over tid, noe som kan forårsake at dusjen eller badet begynner å lekke fordi den løsner. Med kontinuerlig endring i temperatur på badet og fortsatt eksponering av vann, vil dette til slutt føre til at silikon mister sin heft, løsner og gir vann muligheten til å trenge ned i selve underlaget og konstruksjonen.

 

Den eneste løsningen på dette problemet er CT1 fugemasse og konstruksjonslim. CT1 er IKKE et silikon men en helt unik hybrid polymer for optimale tettings/- og limingsarbeider. Hvorfor er CT1 så effektiv med å løse problemer med utette bad?

 

1. CT1 kan brukes i våte forhold og underlag, selv under vann, og når anvendt vil den forsegle umiddelbart.

2. CT1 har en utrolig vedheftskapasitet som ikke vil forandre seg med endring av temperaturer eller fortsatt eksponering av vann.

3. CT1 vil fortsatt være fleksibel slik at ekspansjon og sammentrekninger i materialene ikke påvirker forseglingen.

4. CT1 er også motstandsdyktig mot sopp og bakterier i tillegg til å være enkel å rengjøre.

 

Del på
Icon
Icon