CT1 har ingen helsefarlige avgasser
– anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund
Cart
OM OSS
Banner
DEN ULTIMATE UTVIKLINGEN INNEN TETTING OG LIMING INNENDØRS OG UTENDØRS

FORSKNING OG UTVIKLING

C-Tec har spesialisert seg på å høy kvalitet og eksklusive problemløsende produkter som er utviklet og designet gjennom å lytte til våre kunder og hva markedet etterspør. For eksempel, etter omfattende forskning spurte markedet om en tetningsmasse som ikke bare kunne brukes på en rekke overflater, men også et tetningsmiddel som:

 

Kunne brukes på våte overflater

Var fleksibel

Kunne benyttes under vann og herdet under vann

Ga øyeblikkelig vedheft

Var luktfri

Kunne overmales

Var anti-soppbestandig

Som ikke krymper eller sprekker

Som forblir fleksibel og motstår vibrasjoner

 

Markedet så ut til å spørre om det umulige, men våre egne kjemikere og designere leverte på bestilling ved å utvikle CT1, The Snag List Eliminator – produktet som reduserer dine reklamasjoner. Våre unike produkter er utviklet i UK og produseres av våre kjemikere i våre egeneide maskiner slik at vi til enhver tid kan levere korrekt kvalitet. I dagens marked er anskaffelse av råvarer en stor utfordring for mange aktører i bransjen, men vi har løst dette via langsiktig planlegging og kjøp av store mengder råvarer, noe som i dag gjør oss meget leveringsdyktig. I tillegg kommer våre høy kvalitets råvarer fra Europa og ikke Østen noe som også forenkler tilgangen.  

Vår unike fugemasse og konstruksjonslim erstatter en rekke produkter i kun en tube. CT1 er nå allment anerkjent som den ultimate utviklingen innen liming, fuging og tetting - og den tilbyr en helt unik vedheft på nesten alle materialer, uten behov for ekstra innfestinger.

 

Etter CT1 har alle etterfølgende produkter vært, og vil alltid være basert på den samme ethos. De må være unike i sin kvalitet og må fylle «The Snag List Eliminator» kriteriene.

 

Kontinuerlig forskning og utvikling gjør oss i stand til å introdusere nye, unike kvalitetsprodukter basert på den nyeste tekniske utviklingen, med sikte på å spare kundene våre for tid og penger. Når våre kunder blir kjent med og prøver våre produkter, vil de fortsette å jobbe med dem. Vårt ønske og mål er at du skal kunne gjøre jobben din kun en gang - hver gang!

 

Det gjør du med våre produkter!