CT1 har ingen helsefarlige avgasser
– anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund
Cart
OM OSS
Banner
DEN ULTIMATE UTVIKLINGEN INNEN TETTING OG LIMING INNENDØRS OG UTENDØRS

FORSKNING OG UTVIKLING

C-TEC spesialiserer seg på høy kvalitet og eksklusive problemløsende produkter som er utviklet ved å lytte til våre kunder og hva markedet etterspør. For eksempel, etter omfattende forskning spurte markedet om en tetningsmasse som ikke bare kunne brukes på en rekke overflater, men også et tetningsmiddel som:

 

Kunne brukes på våte overflater

Var fleksibel

Kunne benyttes under vann og herdet under vann

Ga øyeblikkelig vedheft

Var luktfri

Kunne overmales

Var anti-soppbestandig

Som ikke krymper eller sprekker

Som forblir fleksibel og motstår vibrasjoner

 

Markedet så ut til å spørre om det umulige, men C-TEC leverte på bestilling ved å produsere CT1, The Snag List Eliminator – produktet som reduserer dine reklamasjoner.

Denne unike fugemassen og konstruksjonslimet erstatter en rekke produkter fra kun en tube. CT1 er allment anerkjent som den ultimate utviklingen innen liming og tetting og tilbyr en unik vedheft på nesten alle materialer, uten behov for ekstra fester.

 

Etter CT1 har alle etterfølgende produkter vært, og vil alltid være basert på den samme ethos. De må være unike i sin kvalitet og må fylle «The Snag List Eliminator» kriteriene.

 

Kontinuerlig forskning og utvikling gjør oss i stand til å introdusere nye, unike kvalitetsprodukter basert på den nyeste tekniske utviklingen, med sikte på å spare kundene våre for tid og penger. Når våre kunder blir kjent med og prøver våre produkter, vil de fortsette å jobbe med dem. Vårt ønske og mål er at du skal kunne gjøre jobben din kun en gang - hver gang!

 

Det gjør du med våre produkter!