CT1 har ingen helsefarlige avgasser
– anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund
Cart
TIPS

TETTE OG FUGE BADET

Tette og fuge badet er et problem som nesten alle vil møte. Hvorfor lekker badet? Hva kan gjøres for å tette badet en gang for alle? Problemet og løsningen ligger hos tetningsmassene. Når badet er installert og silikon benyttes for å fuge og tette badet, er dette nesten dømt til og mislykkes. Årsaken til dette er fordi silikon inneholder løsemidler som fordamper når produktet begynner å herde, noe som forårsaker krymping og kan resultere i lekkasjer på badet. I tillegg vil silikon som er eksponert for UV miste sin fleksibilitet og forårsake lekkasjer fordi den løsner fra vegg, gulv eller fliser. 

 
 
Så hvorfor brukes silikon fortsatt til å tette og fuge badet, vel det opplagte svaret er at det er billig å kjøpe. Her blir det naturlig å bruke ordtaket – ”den som kjøper billig, kjøper dyrt”.
 
En 100% permanent løsning får du ved å benytte CT1 fugemasse og konstruksjonslim. CT1 fugemasse er en revolusjonerende egenpatentert hybrid polymer formulering som gir den perfekte erstatning for silikoner på bad.
 
CT1 inneholder ingen løsemidler og vil derfor aldri vil krympe eller sprekke og kan med sikkerhet benyttes på våte overflater slik at badet kan brukes umiddelbart.  CT1 fugemasse er også bakteriedrepende og motstandsdyktig ovenfor sopp og mugg.  Som en fugemasse vil du tette badet øyeblikkelig og den forblir fleksibel og tillater bevegelser på vegger og gulv, noe som ofte skjer pga varme og kulde påvirkninger. CT1 er ikke bare perfekt for tetting og fuging av bad men også for dusjer og liming av for eksempel dusjvegger. Dette kan gjøres fordi CT1 også er et supersterkt lim som kan benyttes på et mangfold av materialer som; tre, glass, plast, stein, metall, speil osv. CT1 fungerer også perfekt til sisterner/toaletter, rundt vasken og i vannlåser.
 
Før påføring av CT1 på badet er det viktig å rengjøre overflaten på forhånd eller fjerne det gamle silikonet som er der. For å gjøre dette på en ufarlig måte uten å ødelegge overflatene grunnet farlige kjemikalier – er det perfekte produktet til dette vår Multisolve rensespray.
 
Alle som har måttet fjerne gammel silikon, vet at dette er et mareritt men med Multisolve vil du kunne fjerne silikonet på en enkel, trygg og lett måte. Lag et snitt i silikonet, spray Multisolve på og vent noen minutter. Silikon molekylene vil begynne å løsne og silikonet blir mykt. Du kan bruke en nal eller lignende som ikke lager riper på overflaten for å skrape silikonet vekk. Spray så litt mer Multisolve på overflaten og tørk vekk resterende silikon men en klut eller lignende. Du har nå rengjort og avfettet overflaten slik at CT1 kan benyttes.
 
 
Så svar på spørsmålet, hvordan tette og fuge badet en gang for alle? CT1 gjør jobben én gang – hver gang!
 
  
Del på
Icon
Icon