CT1 har ingen helsefarlige avgasser
– anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund
Cart
TIPS

LIMING UNDER VANN

C -Tec var den første i markedet til å innføre en undervanns fugemasse. Etter en periode har våre konkurrenter forsøkt å følge vår ledelse ved å etterligne vår markedsføring samt demonstrasjoner. De fleste av disse tetningsmidlene er basert på M.S. polymer, en modernisering av silikon men som igjen er en stor forbedring i forhold til konvensjonelle silikon og akryl fugemasser.

 

Hva er så unikt med CT1? CT1 er en egenpatentert hybrid polymer basert fugemasse, som i samarbeid med våre partnere i produksjon, er utviklet og tilpasset dagens strengeste krav til tetting, fuging og liming. I tillegg er CT1 miljøvennlig og 100% fri for farlige organiske forbindelser (VOC fri) og er den ultimate fugemassen for undervannskonstruksjoner.

 

Overfladisk sett er det ikke så vanskelig å påvise en undervanns fugemasse men spørsmålet er hvor lenge den vil vare og opprettholde seg stabil når den hele tiden påvirkes under vann. Vi vet fra ulike tester at CT1 som en undervanns fugemasse vil overgå alle alternativ i sin levetid når de fortsatt er eksponert for vann.

 

Ikke bare er CT1 den ultimate undervanns fugemassen men også det ultimate konstruksjonslimet under vann. CT1 er perfekt å benytte når du ønsker å tette en hage dam. CT1 forsegler med svært god heft mellom betong og gummi og vil fungere som den perfekte løsningen.

 

Tenk – tetting og liming under vann – Tenk CT1 gjør jobben én gang – hver gang!

 

Del på
Icon
Icon