CT1 har ingen helsefarlige avgasser
– anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund
Cart
TIPS

HVORDAN LIME METALL TIL METALL

Hvordan lime metall til metall har alltid vært problematisk. Forskjellige lim produkter har vært forsøkt men med liten suksess når metaller skal limes sammen. Det er ofte blitt forsøkt med super lim og en komponent produkter men disse har dessverre problemer med å bekjempe oksideringen i metallet og skaper på sikt et problem da de løsner.

 

Det ultimate produktet for å lime metall til metall er vår unike CT1 fugemasse og konstruksjonslim. CT1 er en egenpatentert hybrid polymer formulering og denne vil skape et formidabel permanent bånd mellom metall mot metall. CT1 vil forbli fleksibel og vil ikke knekke når metaller utvider seg eller trekker seg sammen på grunn av temperatur svingninger. CT1 kan også brukes på våte overflater, ja selv under vann . Mange industrielle anvendelser, spesielt innenfor næringsmiddelindustrien har vedlikeholdsingeniører forsøkt å lime fast metall til metall. CT1 løser problemet på en meget effektiv måte og i tillegg har CT1 fordelen av å være et akkreditert og godkjent produkt til bruk i næringsmiddelindustrien.

 

Når man skal lime metall mot metall er det alltid lurt å rengjøre overflaten før liming. Vår Multisolve er det perfekte produktet til dette. Multisolve er et miljøsikkert alifatisk løsemiddel og inneholder ingen aggressive produkter samt vil fordampe 100% og etterlater seg ingen stoffer som kan skade overflater. Multisolve fjerner oksidasjonslag på metaller men er også et perfekt produkt til å fjerne gammel silikon, lim rester, tjære, voks, fett, tyggegummi, olje, parafin og en rekke andre vansklige kjemikalier.

 

1. Rengjør overflaten

2. Spray Multisolve og tørk vekk smuss og overflatefett

3. Legg på CT1 fugemasse og konstruksjonslim. Legg CT1 ut i vertikale striper på vertikale flater.

4. Press elementene sammen

5. Du er ferdig

 

Hvordan lime metall mot metall – CT1 gjør jobben én gang – hver gang!

Hvordan rengjøre metall – Multisolve rensespray

 

   

Del på
Icon
Icon