CT1 har ingen helsefarlige avgasser
– anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund
Cart
TIPS

HVA SKAL JEG BRUKE

Hvilken fugemasse, lim eller festemiddel man skal benytte for ulike oppgaver kan være en vanskelig og krevende prosedyre, som for eksempel når man skal binde sammen tre til tre eller metall til metall.

 

Hvilket lim som skal brukes på tre til tre bør være enkelt nok og er vanligvis et PVA lim. For metall mot metall er det ofte blitt benyttet et to-komponent lim som for eksempel Epoxy. Men valget av type lim er ikke nødvendigvis alltid riktig om parameterne endres, som for eksempel når det stilles krav til å motstå tung last, vibrasjoner eller at applikasjonen er utsatt for røft og hardt vær.

 

Hvilket festemiddel skal du benytte når to forskjellige materialer skal bli strukturelt bundet til hverandre, som tre til metall, plast til glass, plast til metall, tre til betong osv. Det begynner ofte å bli svært vanskelig å bestemme hvilket festemiddel eller lim som passer best i disse situasjonene.

 

Det festemiddelet eller limet man kan bruke til like samt ulike materialer er CT1 fugemasse og konstruksjonslim. CT1 er en unik hybrid polymer som IKKE inneholder løsemidler i sin kjemiske sammensetning. CT1 kan benyttes på våte underlag og selv under vann har produktet meget god vedheft. CT1 fugemasse og konstruksjonslim kan brukes på en rekke bruksområder og vil samtidig oppnå en permanent vedheft som vil motstå ekstreme trykk samt strekk belastninger. Det unike med CT1 er at den ALLTID forblir myk og elastisk, noe som har gjort at produktet er blitt benyttet som lim og fugemasse innen produksjonsindustrien i over 20 år. CT1 kan også enkelt fjernes fra fingrene med en klut eller lignende og er den fugemassen, limet og festemidlet du skal benytte om du ønsker et pent, sikkert og varig resultat. Hvorfor benytte mange forskjellige typer, når du egentlig bare har behov for CT1. 
 

Vi har ofte blitt spurt om hvilket lim som kan benyttes for å feste fast bassengduken til hagebassenget og svaret er CT1, det eneste produktet du skal benytte om du ønsker en varig og permanent løsning i hagen.
 

Konklusjon - CT1 kan brukes på omtrent alle materialer og gjør jobben én gang – hver gang!

 

 

Del på
Icon
Icon