CT1 har ingen helsefarlige avgasser
– anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund
Cart
TIPS

FUGEMASSE OG TETTING TIL BÅT & MARINE >> BÅT OG MARINE

Det har vært en fenomenal utvikling innen bruk av marine tetningsmasser i den senere tid. Historisk sett har det vært forskjellige typer fugemasser som har vært ansett som en maritim tetningsmasse, alle med bestemte egenskaper. Noen måtte være fleksible, andre ikke. Enkelte var overmalbare, motstå saltvann eller sopp for å nevne noen.

Kjennetegnet er ofte at de fleste maritime tetningsmasser trenger rene tørre overflater når de blir anvendt. Dette medførte ofte til at det ble benyttet flere forskjellige fugemasser på en og samme båt? Resultatet av dette, var at mange båteiere ønsket seg èn maritim fugemasse som kunne erstatte alle typer i en og samme tube.
  Kravene fra båtmarkedet var tøffe og ønskene mange. Fugemassen måtte også kunne brukes på våte overflater, under vannlinjen, motstå soppvekst, være motstandsdyktig ovenfor saltvann, overmalbar og forbli fleksibel samt ha en høy motstandsdyktighet mot UV og petroleums produkter. Som sagt, kravene var tøffe men vi tok utfordringen.  Dette er beskrivelsen på CT1 fugemasse og konstruksjonslim, den ultimate maritime fugemassen. CT1 er en unik egenpatentert hybrid polymer helt uten løsemidler og vil garantert aldri krympe, sprekke eller krympe. CT1 vil også fungere som et formidabelt båtlim og limer materialer som tre, kork, akryl samt alle metaller. CT1 limer også bly, polyester, glassfiber, gelcoat og de fleste plastmaterialer. Med sine mange unike egenskaper gjør dette CT1 til en meget allsidig fugemasse og konstruksjonslim. I tillegg kan du bare tørke fingrene rene med en klut eller papir etter bruk. CT1 er også svært motstandsdyktig mot vibrasjoner, noe en båteier kjenner godt til.  CT1 Den Ultimate Maritime Fugemassen

 

Del på
Icon
Icon