CT1 har ingen helsefarlige avgasser
– anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund
Cart
 • BT1 – ny TRIBRID®-teknologi for baderom

  BT1 er basert på vår revolusjonerende TRIBRID®-teknologi! Vi har laget et unikt produkt som bakterier/mikroorganismer ikke kan overleve, noe som gjør det enklere å opprettholde en mer hygienisk overflate som er fri for løsemidler og isocyanater.

  FRA KR 211,-
 • CT1 TRIBRID® FUGEMASSE OG KONSTRUKSJONSLIM

  CT1 og PGB er markedets mest suverene fugemasse/-og lim samt konstruksjonslim med TRIBRID® -polymer teknologi, noe som gjør disse opptil 360 % sterkere enn tradisjonelle MS/- Hybrid polymerer. I tillegg er nok CT1 markedets mest miljø/- og helsevennlige fugemasse og lim også.

   

  Hva er markedets nyeste TRIBRID©-polymer teknologi?

  TRIBRID©-teknologien bygger på den eldre hybridteknologien utviklet av oss. Den binder faktisk flere sammenlåsende strenger av polymerer sammen for å skape et virkelig unikt materiale med overlegne tetnings- og limegenskaper med mye høyere styrke, fleksibilitet og bruksområder enn feks MS/-og hybrider. Enkelt forklart - Tribrid betyr minst 3 polymerer i kjedet binding.
   

  CT1 TRIBRID® trolig verdens mest brukervennlige fugemasse og lim egnet til flere applikasjoner enn noen annen i markedet.

  Test ut selv og fjern alle dine reklamasjoner. Gjør jobben kun en gang - bruk CT1!

   

  Den kan benyttes inne, ute, selv under vann og egner seg like fint til hus, hytte, leilighet, kjøkken, bad. bobil, caravan og til båt. Det finnes INGEN andre produkter med samme bruksområder eller unike egenskaper på markedet. Den forblir alltid fleksibel og kan brukes i all slags vær. Tilfredstiller også Tek17 og alle Breeam prosjekter med sitt SINTEF Miljøsertifikat!

   

  CT1 TRIBRID® er kjent som markedets Nr1 innen fugemasse og lim og er i tillegg markedets mest sertifiserte og akkrediterte produkt!

  Sjekk ut våre videoer for tips her eller på Instagram og TikTok.

   

  FRA KR 205,-
 • MULTISOLVE UNIK RENSESPRAY

  Unik multifunksjonell rensespray og avfetter uten aggressive kjemikalier

  500ml

  FRA KR 211,-
Top Image

CT1 tetter selv de vanskeligste flater

CT1 fugemasse og konstruksjonslim fungerer like fint til tetting av nye eller gamle stålplate tak, som til tetting av takpapp, pipebeslag i bly og stål, nedløp eller takrenner i stål, sink, kobber eller tre.
se våre produkter

TETTING OG VEDLIKEHOLD AV NYE ELLER GAMLE STÅLPLATER

Dette er ofte kostbart, svært tidkrevende og ikke alltid helt problemfritt. Lekkasjer kan ofte skje av forskjellige grunner, spikere som har dratt seg opp, skruer som har løsnet eller
Se flere tips
Side Image

CT1- farger

CT1 Tribrid kommer i flere farger slik at fugene lettere kan tilpasses til underlaget. I tillegg til vanlig hvit og svart finnes det også farger som eik, sølv, bomull, klar, grå og mange fler.
 
Se mer om CT1 Tribrid her
Følg oss på sosiale medier!
Vi deler det siste av informasjon, tips og triks.
Vi tilbyr ofte spesialrabatter og kundelojalitetbonuser for dere som gjerne følger oss.
Våre kunder sier